Teambuilding.

Een goede manier om een groep mensen weer als een team te laten opereren is het gezamenlijk aangaan van fysieke uitdagingen. Branimir Tudjan biedt op basis van Krav Maga en de ideeën zoals deze terug te vinden zijn in zijn boeken Teambuilding lessen aan voor bedrijven en organisaties. Naast dat de groep elkaar en zichzelf beter zal leren kennen komen er ook onderwerpen als stress management, angstmanagement en de wil om te winnen aan bod. Bewezen lessen die de team spirit verhogen.

Onze teambuildingklanten bestaan uit o.a Cushman & Wakefield, Nederlandse Gasunie, Universiteit Leiden en diverse overheids en particuliere instanties.

 

terug naar Trainingen

Instructeurs/Assistenten

Branimir Tudjan

Astrid Tudjan

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht