Groepstraining.

Groepstraining
Een groepstraining duurt 90 minuten. Elke les begint met zorgvuldig samengestelde warming up. Door middel van solo, partner en groepsdynamische drills wordt de leerling lichamelijk, emotioneel en mentaal voorbereid op de inhoud van de les.

De core van de Krav Maga groepslessen lessen bestaat uit zelfverdediging, gevechtstraining (basis en technische sparring) en gevechts conditionering (combat fitness).

Zelfverdediging
Hier leert men naast realistische fysieke verdedigingstechnieken ook om te gaan met conflict de escalatie en gevechtsstress. De leerling leert zich te verdedigen tegen overpakkingen, verwurgingen, stoten en trappen. Ook verdediging tegen wapens wordt geleerd.

Gevechtstraining
Tijdens de gevechtstraining word je geleidelijk geïntroduceerd aan basis en technische sparring.

Gevechts conditionering
Om jezelf fysiek te kunnen verdedigen en mee te doen aan de gevechtstraining is het belangrijk om uithoudings- en incasseringsvermogen te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van training met boxzak, stootkussens en partnertraining. Door middel van deze training wordt de conditie en uithoudingsvermogen in snel tempo ontwikkeld. Voordat je bij ons komt trainen is het niet vereist om een gevechts conditie te hebben. Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen op je eigen tempo.

terug naar Trainingen

Instructeurs/Assistenten

Branimir Tudjan

Astrid Tudjan

Hans Star

Ruud Bogaards

Martin van der Linden

Jeroen Pisart

Paul van Goozen

Stefan van der Linden

Ronny Ali

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht