KRAV MAGA
Nederland.

Krav Maga Nederland geeft in Leiden en Amsterdam groepslessen, privélessen, teambuilding workshops en verschillende soorten seminars om door middel van Krav Maga het beste uit jezelf te halen.

Een team van ervaren en enthousiaste instructeurs onder leiding van Branimir Tudjan leert je op verantwoorde wijze Krav Maga en geeft de ultieme fysieke training voor een betere conditie, optimale weerbaarheid & innerlijke kracht. 

Kijk op de pagina's van Leiden en Amsterdam voor de mogelijkheden en trainingstijden. 

Leiden Amsterdam
meer informatie

Alle instructeurs zijn persoonlijk door Branimir opgeleid

Krav Maga vergroot conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen

De Krav Maga trainingen dagen je uit en verleggen je grenzen
"Wanneer ik door werk een paar keer niet naar Krav Maga ben geweest zegt mijn vrouw dat ze dat merkt. De lessen zijn zeer compleet en alle instructeurs zijn erg goed. Sfeer is ook prettig. Je leert veel. Ook veel op het mentale vlak. Doorgaan! Ook als je er al doorheen zit. Tot slot. Regelmatig wanneer ik naar huis rij betrap ik mezelf op het hebben van een licht euforisch gevoel."
Rogier

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht