KRAV MAGA
Nederland.

Krav Maga Nederland geeft in Leiden en Amsterdam groepslessen, privélessen, teambuilding workshops en verschillende soorten seminars om door middel van Krav Maga het beste uit jezelf te halen.

Een team van ervaren en enthousiaste instructeurs onder leiding van Branimir Tudjan leert je op verantwoorde wijze Krav Maga en geeft de ultieme fysieke training voor een betere conditie, optimale weerbaarheid & innerlijke kracht. 

Kijk op de pagina's van Leiden en Amsterdam voor de mogelijkheden en trainingstijden. 

Leiden Amsterdam
meer informatie

Krav Maga vergroot conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen

Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen

Beginners en gevorderden trainen samen waardoor je ook veel van medeleerlingen leert
"Ik train al een aantal jaar met veel plezier Krav Maga. Ik vind het leuk om te doen, het is uitdagend en erg intensief. Je wordt er fit en sterk van. Op fysiek en mentaal gebied worden we wekelijks getest, waarbij toch iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. We trainen met een leuke, gevarieerde en gemotiveerde groep. Ik hoop het nog een aantal jaren vol te houden."
Inge te Selle, 58 jaar

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht