KRAV MAGA
Nederland.

Krav Maga Nederland geeft in Leiden en Amsterdam groepslessen, privélessen, teambuilding workshops en verschillende soorten seminars om door middel van Krav Maga het beste uit jezelf te halen.

Een team van ervaren en enthousiaste instructeurs onder leiding van Branimir Tudjan leert je op verantwoorde wijze Krav Maga en geeft de ultieme fysieke training voor een betere conditie, optimale weerbaarheid & innerlijke kracht. 

Kijk op de pagina's van Leiden en Amsterdam voor de mogelijkheden en trainingstijden. 

Leiden Amsterdam
meer informatie

Beginners en gevorderden trainen samen waardoor je ook veel van medeleerlingen leert

De Krav Maga trainingen dagen je uit en verleggen je grenzen

Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen
"In tegenstelling tot veel andere Krav Maga verenigingen, train je bij Krav Maga Nederland als beginner gewoon met de gevorderden mee. Het voordeel daarvan is dat je tijdens de oefeningen niet alleen wordt gecoacht door de vele deskundige trainers, maar ook door je (vaak zeer ervaren) partners. Dit alles gebeurt in een positieve en veilige sfeer, waarin iedereen elkaar coacht, steunt en aanmoedigt om de eigen grenzen te verleggen. In tegenstelling tot veel andere sporten gaat het bij Krav Maga namelijk niet om het winnen van de ander, maar om het winnen van jezelf … door je kracht, coördinatie, conditie maar vooral je doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Persoonlijk merk ik dat ik hierdoor niet alleen fysiek, maar ook emotioneel sterker wordt, omdat Krav Maga mij helpt bij het omgaan met gevoelens, aangeven van grenzen en vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik geniet dan ook van iedere training en hoop dat nog lang te kunnen doen!"
Rianne

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht