KRAV MAGA
Nederland.

Krav Maga Nederland geeft in Leiden en Amsterdam groepslessen, privélessen, teambuilding workshops en verschillende soorten seminars om door middel van Krav Maga het beste uit jezelf te halen.

Een team van ervaren en enthousiaste instructeurs onder leiding van Branimir Tudjan leert je op verantwoorde wijze Krav Maga en geeft de ultieme fysieke training voor een betere conditie, optimale weerbaarheid & innerlijke kracht. 

Kijk op de pagina's van Leiden en Amsterdam voor de mogelijkheden en trainingstijden. 

Leiden Amsterdam
meer informatie

Alle instructeurs zijn persoonlijk door Branimir opgeleid

Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen

De Krav Maga trainingen dagen je uit en verleggen je grenzen
"Al bijna 15 jaar mag ik met veel plezier deelnemen aan de Krav Maga trainingen onder de bezielende leiding van Branimir Tudjan. Stuk voor stuk intensieve-, doelgerichte- en effectieve trainingen. De drills, techniek en intensiviteit zijn allemaal afgestemd op (mogelijke) scenario' s op straat, het leven van deze tijd. Het mooie is dat we allemaal gelijk zijn; jong of oud, geslacht, nationaliteit, (geloofs) overtuiging, of je nu net begint of al 15 jaar meedraait, het maakt niet uit, no nonsense. Als dit jou aanspreekt raad ik je aan een (gratis) proefles te nemen, dan ga je het meemaken."
Hans Star, 45 jaar, Katwijk aan zee

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht