KRAV MAGA
Leiden.

Branimir Tudjan is één van de meest ervaren en goed aangeschreven instructeurs ter wereld en hij staat garant voor Krav Maga training op het hoogste niveau.

Volg ook een Proefles!
meer informatie

Krav Maga is een bewezen effectief verdedigingssysteem en de technieken zijn eenvoudig aan te leren. Je hoeft dus geen ervaring met vechtsporten te hebben om met Krav Maga te beginnen. 
Al snel zul je merken dat je weerbaarheid toe neemt en je zelfvertrouwen groeit. 

Daarnaast wordt er op conditie en kracht getraind om een goede fysieke en mentale basis te leggen. 

Trainingsschema Leiden

Bij Krav Maga Leiden geven we twee keer per week groepslessen vanuit Lucky Gym op de Roosevelttstraat 43p in Leiden. 

Er is aandacht voor conditie- en krachttraining en er worden verschillende onderdelen van Krav Maga behandeld.
Al onze instructeurs zijn persoonlijk opgeleid door Branimir Tudjan en de lessen worden regelmatig door Branimir verzorgd.

Dag Tijd Training
Woensdag 20:00 uur tot 21:30 uur Groepstraining
Zaterdag 15:30 uur tot 17:00 uur Groepstraining

Trainingen

Zowel fysiek als mentaal zul je snel sterker worden en de Krav Maga technieken zullen ervoor zorgen dat je jezelf kunt verdedigen mocht dit nodig zijn. 

In de groepslessen train je met elkaar en help je elkaar. De groep zorgt voor motivatie en de meer ervaren leerlingen begeleiden de minder ervaren leerlingen. 

De trainingen in Leiden worden verzorgd door:

Branimir Tudjan
Astrid Tudjan
Ruud Bogaards
Arnout van Ree
Martin van der Linden
Stefan van der Linden
Jeroen Pisart
Hans Star

 

Naast de Groepslessen worden er nog verschillende andere trainingen en worskhops vanuit Leiden gegeven. Hieronder staan alle trainingen die Krav Maga Nederland aanbiedt. 
 


Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen

Krav Maga vergroot conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen

Alle instructeurs zijn persoonlijk door Branimir opgeleid

Proefles volgen ?

Beginners en gevorderden trainen met elkaar zodat ook leerlingen van elkaar kunnen leren. 
Iedere les duurt 1,5 uur.

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen.
Kom gerust langs op woensdag of zaterdag.
Wanneer je direct mee wilt trainen zorg er dan voor dat je trainingskleding aan hebt en sportschoenen zonder zwarte zolen. Verder raden we aan om wat te drinken mee te nemen. De proefles hoeft vanzelfsprekend niet betaald te worden.

Wanneer je na de proefles interesse hebt om de lessen te gaan volgen dan kun je een inschrijfformulier vragen voor of na de training.

Wanneer je wilt weten wat de prijs is van onze lessen stuur dan een mail naar info@kravmaganederland.nl en we lichten het graag toe. 

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht
"In tegenstelling tot veel andere Krav Maga verenigingen, train je bij Krav Maga Nederland als beginner gewoon met de gevorderden mee. Het voordeel daarvan is dat je tijdens de oefeningen niet alleen wordt gecoacht door de vele deskundige trainers, maar ook door je (vaak zeer ervaren) partners. Dit alles gebeurt in een positieve en veilige sfeer, waarin iedereen elkaar coacht, steunt en aanmoedigt om de eigen grenzen te verleggen. In tegenstelling tot veel andere sporten gaat het bij Krav Maga namelijk niet om het winnen van de ander, maar om het winnen van jezelf … door je kracht, coördinatie, conditie maar vooral je doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Persoonlijk merk ik dat ik hierdoor niet alleen fysiek, maar ook emotioneel sterker wordt, omdat Krav Maga mij helpt bij het omgaan met gevoelens, aangeven van grenzen en vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik geniet dan ook van iedere training en hoop dat nog lang te kunnen doen!"