Krav Maga 4 Kids.

Krav maga 4 Kids is een unieke vorm van weerbaarheidstraining voor kinderen gericht op de dagelijkse praktijk. 
Deze zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jarenlange wereldwijde ervaring en aangepast op de belevingswereld, kracht en lichaamsbouw van kinderen. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

 

Krav Maga 4 Kids is een Israelisch zelfverdedigingssysteem speciaal voor kinderen en tieners tussen de 7 en 17 jaar die uw kind zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Wat te doen wanneer je als kind wordt aangesproken door een (on-)bekende volwassene? Of een tiener verkeert  in "een vervelende situatie" op straat of op de sportclub? Of je wordt gepest of daadwerkelijk aangevallen door een kind of groep kinderen?
Door middel van zelfverdedigingstechnieken (o.a. trappen en stoten op een stootkussen, verdediging tegen pakkingen, verwurgingen), spelvormen (stoeispelletjes, grondvormen als rennen, keren, springen, schoppen, opstaan etc.) en het nabootsen van realistische situaties krijgen de kinderen en tieners op speelse en praktijkgerichte wijze les.
De technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk aan te leren.

Naast het trainen van motoriek, conditie en instinctiefmatige reflexen wordt er ook gewerkt aan aan zelfvertrouwen, discipline, zelfbeheersing, mentaliteit, deëscalatie, grenzen aangeven, assertiviteit, respect, agressieregulatie, angstreductie, samenwerking, stemgebruik en sociale vaardigheden.
Uiteraard gaat dit gepaard met veel plezier!

Heeft uw kind speciale aandacht nodig? Neemt u gerust contact met mij op.

Op dit moment heeft Krav Maga 4 Kids helaas een aanmeldingsstop.
Er is enkel en alleen nog ruimte voor privelessen.
Mocht hier interesse voor zijn dan graag een E-mail sturen naar
: info@kravmaganederland.nl

 

terug naar Trainingen

Instructeurs/Assistenten

Astrid Tudjan

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht