Krav Maga 4 Kids

Zelfverdediging en sociale weerbaarheid 


Krav maga 4 Kids is een unieke vorm van weerbaarheidstraining voor kinderen gericht op de dagelijkse praktijk. Deze zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jarenlange wereldwijde ervaring en aangepast op de belevingswereld, kracht en lichaamsbouw van kinderen. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

                                             TRAILER Krav Maga 4 Kids

Krav Maga 4 Kids is een Israelisch zelfverdedigingssysteem speciaal voor kinderen en tieners tussen de 7 en 17 jaar die uw kind zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Wat te doen wanneer je als kind wordt aangesproken door een (on-)bekende volwassene? Of een tiener verkeert  in "een vervelende situatie" op straat of op de sportclub? Of je wordt gepest of daadwerkelijk aangevallen door een kind of groep kinderen?
Door middel van zelfverdedigingstechnieken (o.a. trappen en stoten op een stootkussen, verdediging tegen pakkingen, verwurgingen), spelvormen (stoeispelletjes, grondvormen als rennen, keren, springen, schoppen, opstaan etc.) en het nabootsen van realistische situaties krijgen de kinderen en tieners op speelse en praktijkgerichte wijze les.
De technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk aan te leren.

Naast het trainen van motoriek, conditie en instinctiefmatige reflexen wordt er ook gewerkt aan aan zelfvertrouwen, discipline, zelfbeheersing, mentaliteit, deëscalatie, grenzen aangeven, assertiviteit, respect, agressieregulatie, angstreductie, samenwerking, stemgebruik en sociale vaardigheden.
Uiteraard gaat dit gepaard met veel plezier!

Heeft uw kind speciale aandacht nodig? Neemt u gerust contact met mij op.

Interesse gewekt? Geef uw kind dan alvast op voor een GRATIS PROEFLES! 

Dit kan door een E-mail te sturen naar km4kids@outlook.com

Krav Maga 4 Kids

Maandagmiddag   Leeftijd 7 t/m 11 jaar   16.15-17.00 uur
    Contributie   €30,- per maand
Maandagmiddag   Leeftijd 12 t/m 17 jaar   17.00-18.00 uur
    Contributie   €35,- per maand
Met broer(tje)of zus(je)   Contributiekorting bij 2de kind uit gezin   €5,- korting

Locatie

 

Gymzaal van de Prof. Leo Kannerschool
Endegeesterstraatweg 26

 

2342 AK
Oegstgeest

Benodigdheden: lange sportbroek, t-shirt, binnengympies, flesje water en evt. een handdoek.

Graag tot gauw:)

Mocht er interesse zijn voor privelessen Krav Maga met bijvoorbeeld het hele gezin, als groep of als koppel, stuur ajb een mail naar info@kravmaganederland.nl

 

OV-halte/station: Curium (41 m NO 57
1 km vanaf CS Leiden: Linksaf de wassenaarseweg volgen, rechtsaf de endegeesterstraatweg in.
Het terrein op van Curium-LUMC, de borden Prof. Leo Kannerschool volgen.

Over Astrid Tudjan

Astrid Tudjan is geboren in 1972 te Coevorden.
In 1996 studeerde Astrid af aan het CIOS te Heerenveen, bevoegd als ortho-bewegings agoog, outdoormanager, allround buitensportinstructrice en zwemonderwijzeres.

Van 1995 tot 1997 is zij als bewegingsagoog werkzaam geweest bij een dagcentrum voor verstandelijk gehandicapten en bij een jongerenhulpverleningscentrum.

Tussen 1995 en 2001 is zij als coordinator en freelance instructrice werkzaam geweest voor meerdere outdoorbedrijven, waarbij managementtrainingen en educatieve –en pedagogische survivalprojecten voor speciale doelgroepen haar voorkeur kreeg.

Tussen 2001 en 2005 is Astrid jongerenwerker/sociaal cultureel werker geweest voor hoofdzakelijk allochtone kinderen en jongeren met sociale –en maatschappelijke achterstanden.

Vanaf 2000 is zij freelance stuntvrouw. Stunts als o.a. hoogteval, car -en motorcrash, stuntklimmen, duiken, trampolinesprongen, fietsval, trapval, springen door een brandend venster en screen-fighting. Zij begeleidde in de periode van 2001 en 2006 (evenement) stunts voor bedrijven en groepen wie stuntman/vrouw voor een dag wilden zijn.

Van 2005 tot 2007 werd zij ambulant woon, activiteiten -en klus begeleider voor zelfstandig wonende jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, psychiatrische en/of psychosociale problematiek of achtergrond.

Vanaf 2007 tot heden is zij werkzaam als bewegingsagoog, recreatie coördinator en trainer agressiehantering op een Academisch centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. In januari 2010 heeft zij de ATAS (Aandachtsfunctionaris/Trainer Agressiehantering & Sociale veiligheid) opleiding behaald.

Binnen haar werk tot heden heeft zij te maken met verschillende vormen van agressie en stressvolle situaties. Gedurende haar leven heeft zij het nodige aan geweld en stress meegemaakt.

In 2005 leerde zij Branimir Tudjan kennen, is nu getrouwd en hebben samen 3 kinderen.
Door hem kwam zij in aanraking met het Israëlische zelfverdedigingssysteem Krav Maga.
Ze neemt deel aan de meeste seminars van haar man.
Samen hebben zij Safe Vrouw Seminars gegeven waarbij realistische zelfbeschermingstechnieken, tactieken en strategieën centraal staan. Vanaf 2012 worden de Safe Vrouw Seminars door Astrid gegeven.

In Branimirs eerste boek "Leef Safe" heeft zij het eerste redactiewerk gedaan. In zijn tweede boek “Krav Maga for life-een geheim recept voor een gelukkig en succesvol leven”, uitgegeven in 2010, heeft zij de illustraties gemaakt welke zijn beschilderd door een cubaanse kunstenaar.

Eind 2012 is zij met veel enthousiasme begonnen met Krav Maga 4 kids. Ze geeft tevens priveles weerbaarheid aan o.a. kinderen, vrouwen, stellen en gezinnen. Ook geeft zij Krav Maga en weerbaarheidstrainingen op scholen, BSO's, instellingen en gastlessen bij sportverenigingen als extra aanvulling. Voor verjaardagsfeestjes geeft zij een Krav Maga workshop thuis of op locatie een ludieke en zinvolle invulling.

verjaardagsfeestje

 

Privelessen Krav Maga?

Met bijvoorbeeld het hele gezin, als groep of als koppel, stuur ajb een mail naar info@kravmaganederland.nl

Een Krav Maga 4 Kids verjaardagsfeestje?

Met een Krav Maga 4 Kids feest zal je absoluut de blits maken bij je klasgenootje of vriendjes of vriendinnetjes. Wij staan garant voor een ludieke en zinvolle invulling. 

Verjaardagsfeest:
Duur ca. 1,5 uur, inclusief een pauze van 10 minuten
Prijs: €12,50 per kind

Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 8 tot maximaal 16 kinderen
Wij vragen van jullie: stevige kussens en een goed humeur.

info@kravmaganederland.nl