KRAV MAGA
Amsterdam.

De lessen in Amsterdam worden gegeven door Ronny Ali. Ronny is opgeleid en staat in nauw contact met Branimir Tudjan. 
Branimir is één van de meest ervaren en goed aangeschreven instructeurs ter wereld en hij staat garant voor Krav Maga training op het hoogste niveau. 
 

Volg ook een Proefles!
meer informatie

Krav Maga is een bewezen effectief verdedigingssysteem en de technieken zijn eenvoudig aan te leren. Je hoeft dus geen ervaring met vechtsporten te hebben om met Krav Maga te beginnen. 
Al snel zul je merken dat je weerbaarheid toe neemt en je zelfvertrouwen groeit. 

Daarnaast wordt er op conditie en kracht getraind om een goede fysieke en mentale basis te leggen. 

Trainingsschema Amsterdam

Bij Krav Maga Amstedam geven we drie keer per week groepslessen in Amsterdam. 

Er is aandacht voor conditie- en krachttraining en er worden verschillende onderdelen van Krav Maga behandeld.
De lessen worden gegeven door Ronny Ali die persoonlijk opgeleid is door Branimir. 

Dag Tijd Training
Dinsdag 19.30 uur tot 21.00 uur Groepstraining
Donderdag 19.30 uur tot 21.00 uur Groepstraining
Zaterdag 10.00 uur tot 11.30 uur Groepstraining

Trainingen

Zowel fysiek als mentaal zul je snel sterker worden en de Krav Maga technieken zullen ervoor zorgen dat je jezelf kunt verdedigen mocht dit nodig zijn. 

In de groepslessen train je met elkaar en help je elkaar. De groep zorgt voor motivatie en de meer ervaren leerlingen begeleiden de minder ervaren leerlingen. 

Naast de Groepslessen worden er nog andere trainingen vanuit Amsterdam gegeven. Hieronder staan alle trainingen die Krav Maga Nederland in Amsterdam aanbiedt. 


Branimir is wereldwijd bekend als trainer, schrijver en producent van Krav Maga video's

Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen

Krav Maga vergroot conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen

Proefles volgen ?

Beginners en gevorderden trainen met elkaar zodat ook leerlingen van elkaar kunnen leren. 
Iedere les duurt 1,5 uur.

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen.
Kom gerust langs op dinsdag of donderdag.
Wanneer je direct mee wilt trainen zorg er dan voor dat je trainingskleding aan hebt en sportschoenen zonder zwarte zolen. Verder raden we aan om wat te drinken mee te nemen. De proefles hoeft vanzelfsprekend niet betaald te worden.

Wanneer je na de proefles interesse hebt om de lessen te gaan volgen dan kun je een inschrijfformulier vragen voor of na de training.

Wanneer je wilt weten wat de prijs is van onze lessen stuur dan een mail naar info@kravmaganederland.nl en we lichten het graag toe. 

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht
"In tegenstelling tot veel andere Krav Maga verenigingen, train je bij Krav Maga Nederland als beginner gewoon met de gevorderden mee. Het voordeel daarvan is dat je tijdens de oefeningen niet alleen wordt gecoacht door de vele deskundige trainers, maar ook door je (vaak zeer ervaren) partners. Dit alles gebeurt in een positieve en veilige sfeer, waarin iedereen elkaar coacht, steunt en aanmoedigt om de eigen grenzen te verleggen. In tegenstelling tot veel andere sporten gaat het bij Krav Maga namelijk niet om het winnen van de ander, maar om het winnen van jezelf … door je kracht, coördinatie, conditie maar vooral je doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Persoonlijk merk ik dat ik hierdoor niet alleen fysiek, maar ook emotioneel sterker wordt, omdat Krav Maga mij helpt bij het omgaan met gevoelens, aangeven van grenzen en vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik geniet dan ook van iedere training en hoop dat nog lang te kunnen doen!"