STREET KRAV MAGA II VOLUME 2: KNIFE THREAT SURVIVAL TACTICS.

Een mes is een levensgevaarlijk wapen.  Het is een wapen waarmee met het grootste respect  en voorzichtigheid mee moet worden omgegaan en waar speciale training en skills voor nodig zijn om je er succesvol tegen te verdedigen.

Anders dan een geweer zal een mes nooit zonder munitie komen te zitten. Een mes is even gevaarlijk in de handen van een expert als in de handen van een beginneling.

In dit tweede deel van de Street Krav Maga II series brengt Branimir Tudjan je de strategieën bij van het overleven van een mesaanval.

Met op real life gebaseerde training laat Branimir zien hoe het er op de straat aan toe gaat en waar het belangrijkste doel is om te overleven. Knife Threat Survival Tactics is een uniek, no-nonsense trainingsprogramma dat ontworpen is om een aanvaller met een dodelijk wapen zo snel en accuraat mogelijk uit te schakelen. In deze DVD laat Branimir enerzijds zien waar je op moet letten om een mesgevecht te voorkomen en anderzijds om je als het nodig is jezelf zo gericht en hard mogelijk te verdedigen.

Als een gevecht onvermijdelijk is geworden en je moet vechten voor je leven dan leert  Knife Threat Survival Tacticsje technieken die effectief zijn op straat en bied je bewezen training-drills die je voorbereiden om een mesaanval te overleven.

De DVD kan worden aangeschaft op de website van Amazon.

terug naar DVD's

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht