DVD STREET SAFE SEMINAR NEDERLAND 2012.

Op 3 en 4 maart 2012 werd in Leiden het tweedaagse seminar Krav Maga & Urban Combatives gegeven door Branimir Tudjan en Lee Morrison.

De DVD set bestaat uit vijf discs en geeft in meer dan vijf uur het merendeel van het lesmateriaal van het seminar goed weer. Onderwerpen die behandeld worden zijn de-escalatie, de context van het gebruiken van geweld, verdedigingsstrategieën tegen meerdere aanvallers, het beschermen van derden, het trainen van jouw tactische blauwdruk en nog veel meer.

De lessen van het seminar zijn een uitstekende aanvulling op wat er in reguliere lessen geleerd wordt. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn! De DVD is vanaf nu te verkrijgen via info@kravmaganederland.nl ( voor € 35,- exclusief verzendkosten) en via de site van Urban Combatives (£29,99 exclusief verzendkosten).

terug naar DVD's

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht