STREET KRAV MAGA II VOLUME 1: GUN THREAT SURVIVAL TACTICS.

Na het succes van de eerste Street Krav Maga DVD is voormalig politieagent Branimir Tudjan terug met een een samenhangende en instructieve benadering om de dodelijke dreiging van een aanval met een vuurwapen te kunnen overleven.

In dit eerste deel van de de nieuwe Street Krav Maga II serie, combineert Branimir de Israelische vechtsport Krav Maga en zijn eigen uitgebreide ervaring in real-life gevechtssituaties om een unieke, no-nonsense overlevingsstrategie te tonen die bedoeld is om een aanval met een vuurwapen te overleven.
Gun Threat Survival Tactics leert je hoe te overleven tegen gewapende aanvallen, van handwapens tot assault rifles en van handgranaten tot zelfs tegen een zelfmoord terrorist.

Deze nieuwe KM dvd serie bestaat uit 3 dvds. De 3de dvd, Blunt weapons threat survival tactics
and improvised weapons defense, zal uit zijn in februari van dit jaar.

Je kan deze direct bestellen via Amazon.

terug naar DVD's

Proefles volgen ?

Om kennis te maken met Krav Maga is het mogelijk om gratis een proefles te volgen. Dit kan in Leiden bij voorkeur op woensdag van 20.00 - 21.30 uur en in Amsterdam op dinsdag van 20.15 - 21.45 uur. Draag trainingskleding en sportschoenen zonder zwarte zolen en neem wat te drinken mee. Laat hier je naam en mailadres achter en wij laten je weten wanneer je de proefles kunt volgen.

Proefles
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Maak een keuze
  • Dit veld is verplicht