Krav Maga Nederland Training

Krav Maga 4 Kids

 Gratis proefles!

KravMaga4Kids gaat maandag 24 september weer starten!

Krav maga 4 Kids, voor 7 -17 jaar, is een unieke vorm van weerbaarheidstraining voor kinderen gericht op de dagelijkse praktijk. Deze zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jarenlange wereldwijde ervaring en aangepast op de belevingswereld, kracht en lichaamsbouw van kinderen. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

Krav Maga 4 Kids is een Israelisch zelfverdedigingssysteem speciaal voor kinderen en tieners tussen de 7 en 17 jaar die uw kind zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Wat te doen wanneer je als kind wordt aangesproken door een (on-)bekende volwassene? Of een tiener verkeert  in "een vervelende situatie" op straat of op de sportclub? Of je wordt gepest of daadwerkelijk aangevallen door een kind of groep kinderen?
Door middel van zelfverdedigingstechnieken (o.a. trappen en stoten op een stootkussen, verdediging tegen pakkingen, verwurgingen), spelvormen (stoeispelletjes, grondvormen als rennen, keren, springen, schoppen, opstaan etc.) en het nabootsen van realistische situaties krijgen de kinderen en tieners op speelse en praktijkgerichte wijze les.
De technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk aan te leren.

Naast het trainen van motoriek, conditie en instinctiefmatige reflexen wordt er ook gewerkt aan aan zelfvertrouwen, discipline, zelfbeheersing, mentaliteit, deëscalatie, grenzen aangeven, assertiviteit, respect, agressieregulatie, angstreductie, samenwerking, stemgebruik en sociale vaardigheden.
Uiteraard gaat dit gepaard met veel plezier!

Interesse gewekt? Geef uw kind dan alvast op voor een GRATIS PROEFLES op maandag 24 september! 

Dit kan door een Email te sturen naar km4kids@outlook.com

Benodigdheden: lange sportbroek, t-shirt, binnengympies, handdoek en een flesje water

Krav Maga 4 Kids

Maandagmiddag   Leeftijd 7 t/m 11 jaar   16.15-17.00 uur
    Contributie   €30,- per maand
Maandagmiddag   Leeftijd 12 t/m 17 jaar   17.00-18.00 uur
    Contributie   €35,- per maand
Met broer(tje)of zus(je)   Contributiekorting bij 2de kind uit gezin   €5,- korting

Locatie

 

Gymzaal van de Prof. Leo Kannerschool
Endegeesterstraatweg 26

 

2342 AK
Oegstgeest

Graag tot gauw:)

Sportieve groet,
Astrid Tudjan
KM4KIDS

Archief