Krav Maga Nederland Training

One Against Many

DVD Krav Maga One Against Many Branimir Tudjan

De meeste straatgevechten zijn niet de één tegen één, mano-a-mano gevechten zoals in films en op TV vaak te zien is. Wanneer je wordt aangevallen door een overvaller of iemand die dronken en agressief is, dan is de kans groot dat de aanvaller vrienden bij zich heeft die zich ermee gaan bemoeien zodra ze daar kans toe zien.

Het probleem is dat het merendeel van de zelfverdedigingssystemen geen oplossing voor deze situatie bieden...tot nu. Voormalig politieagent en beveiligingsprofessional Branimir Tudjan heeft verschillende keren in zo'n situatie gezeten en het overleefd. In deze door Paladin Press uitgegeven DVD leert hij jou de tactieken en strategieën die hij gebruikt heeft om dit te overleven.

Gebruik makend van unieke trainingsmethodes en het perspecief van een ervaren vechter begint de training met het laten zien van een reeks van heftige, gevecht-beëindigende acties die de aanvaller zullen verlammen en die je de mogelijkheid biedt om ze als schild te gebruiken tegen de overgebleven aanvallers.

Daarnaast worden er training drills getoond die zich focussen op het ontwikkelen van bliksemsnel voetenwerk, vechten terwijl je gedesoriënteerd bent, het verkrijgen van een op winnen gerichte mindset en nog veel meer.

 Deze DVD heeft tot slot een bonus onderdeel speciaal voor politiepersoneel en beveiligings professionals waarin wordt uitgelegd hoe om te gaan met gewapende en zich verzettende tegenstanders.

De DVD kan op verschillende plekken besteld worden:

Paladin Press

Amazon

Trailer