Krav Maga Nederland Training

Street Krav Maga II Volume 2: Knife Threat Survival Tactics

DVD Street Krav Maga II Volume 2: Knife Threat Survival Tactics Branimir Tudjan

Een mes is een levensgevaarlijk wapen.  Het is een wapen waarmee met het grootste respect  en voorzichtigheid mee moet worden omgegaan en waar speciale training en skills voor nodig zijn om je er succesvol tegen te verdedigen.

Anders dan een geweer zal een mes nooit zonder munitie komen te zitten. Een mes is even gevaarlijk in de handen van een expert als in de handen van een beginneling.

In dit tweede deel van de Street Krav Maga II series brengt Branimir Tudjan je de strategieën bij van het overleven van een mesaanval.

Met op real life gebaseerde training laat Branimir zien hoe het er op de straat aan toe gaat en waar het belangrijkste doel is om te overleven. Knife Threat Survival Tactics is een uniek, no-nonsense trainingsprogramma dat ontworpen is om een aanvaller met een dodelijk wapen zo snel en accuraat mogelijk uit te schakelen. In deze DVD laat Branimir enerzijds zien waar je op moet letten om een mesgevecht te voorkomen en anderzijds om je als het nodig is jezelf zo gericht en hard mogelijk te verdedigen.

Als een gevecht onvermijdelijk is geworden en je moet vechten voor je leven dan leert  Knife Threat Survival Tactics je technieken die effectief zijn op straat en bied je bewezen training-drills die je voorbereiden om een mesaanval te overleven.
 

De DVD kan worden aangeschaft op de website van Paladin Press

Trailer